Florin Salam și Adrian Petrache, în duet pe scena X Factor

Florin Salam și Adrian Petrache, în duet pe scena X Factor. Adrian Petrache, finalistul Loredanei Groza, este în marea finală X Factor! În ultima ediție, Adrian a pregătit un moment special alături de unchiul lui, Florin Salam.

18 dec. 2020, 20:05

Florin Salam nu a mai venit la finală şi a fost înlocuit cu Florin Ristei.

Florin Salam și Adrian Petrache, în duet pe scena X Factor. Primele imagini cu cei doi, pentru prima oară pe aceeași scenă, au făcut deja furori, iar momentul ar putea intra în istoria concursului. Pe Instagram au fost publicate mai multe fotografii cu Adrian Petrache, Loredana Groza și Florin Salam, pentru pregătirea momentului.

Florin Salam și Adrian Petrache, în duet pe scena X Factor

Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam’, a fost mesajul transmis pe pagina X Factor România.

Citeste si Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9. Povestea sa de viaţă a impresionat pe toată lumea

Adrian Petrache, finalistul Loredanei, are 19 ani, este student la Drept și este chiar nepotului cunoscutului cântăreţ de manele Florin Salam. În finala din această seară, concurentul a pregătit un moment unic alături de unchiul său, iar apariţia va fi cu totul şi cu totul inedită.

Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!  Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre frații săi și prietenii lor.

Citeste si Super 4, câştigător X Factor 2020, show total în finală. Cine sunt cei patru fantastici care au cucerit inimile românilor

Pentru seara finalei, concurentul a pregătit un moment unic alături de unchiul său, iar apariţia va fi cu totul şi cu totul inedită.

https://www.youtube.com/watch?v=SZhtmM5KMDQ