S-a aflat suma ULUITOARE pe care a cântat Florin Salam, împreună cu formaţia sa, la ziua soţului Deliei

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi manelişti români, astfel că showurile sale fac deliciul fanilor, atât în România cât şi în diaspora, iar sumele pe care artistul le încasează sunt de cele mai multe ori exorbitante.

02 ian. 2022, 18:42
S-a aflat suma ULUITOARE pe care a cântat Florin Salam, împreună cu formaţia sa, la ziua soţului Deliei

În a doua zi de Crăciun, Delia a organizat o petrecere privată, în cinstea soțului ei, Răzvan Munteanu. Familia, dar și prietenii apropiați s-au prezentat așa cum se cuvine, mai ales că atmosfera făcută de Florin Salam se anunța a fi incendiară.

Salam este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai scumpi artiști din România, el cerând multe mii de euro pentru o reprezentație, dar face excepție atunci când e vorba de petreceri unde vin oameni cu situații financiare foarte bune, unde compensează prin sumele pe care le primeşte pentru dedicaţii. Conform Cancan, acesta a fost şi cazul petrecerii organizate de Delia, unde Salam ar fi încasat un onorariu de doar 900 de lei, nici măcar 200 de euro.

”Regele manelelor” ar fi acceptat să facă un „program”, așa cum e vorba între artiști, pe gratis pentru bunii săi prieteni, dar mare i-a fost mirarea când s-a trezit cu bani adunați din dedicații cât să plătească un prânz la restaurantele din Herăstrău.

Aceleași surse susțin că oamenii din trupa lui Salam chiar au glumit pe tema asta și au spus că mai bine cântau la ei acasă și își dădeau dedicații între ei, reușind astfel să scoată mai mulți bani din dedicații.

Florin Salam, despre Ştefan Bănică Jr: „Ar trebui să-ţi ceri scuze doar pentru că mi-ai pomenit numele!”

Tot la această petrecere a avut loc și discuția dintre „Regele manelelor” și Loredana Groza, în urma căreia Florin a aflat că, după episodul de la „X Factor”, Ștefan Bănică ar fi vorbit urât despre el ori de câte ori i-a auzit numele. Dezvăluirile făcute de artistă l-ar fi iritat extrem de tare pe Florin Salam, care nu s-a mai putut abține și l-a ironizat pe Ștefan Bănică Jr.

„Poate ai să auzi tu asta. E diferență mare! Eu știu că te respecți. Să @#$% mama mea, la cum te respecți tu, eu la valoarea mea trebuia să mă respect și mai mult . Dar nu vezi că, în general, bocciii se respectă mai mult decât valorile. Că așa e lăsată lumea asta.

N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun  și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în «Liceenii», mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a fost mesajul manelistului.

Citeşte şi: Ce a făcut Gigi Becali de Revelion și de ce nu a vrut să petreacă alături de familie: „Am fost la biserică, așa ar trebui să facă toți creștinii”