Florin Salam şi Roxana Dobre au făcut PARTAJUL. Cu cine rămân cele DOUĂ FETIŢE

Florin Salam a confirmat despărţirea de Roxana Dobre, după ce bruneta a plecat de acasă timp de mai multe zile. Cei doi au făcut partajul, după ce au ajuns la concluzia că împăcarea este imposibilă.

22 dec. 2017, 06:14
Florin Salam şi Roxana Dobre au făcut PARTAJUL. Cu cine rămân cele DOUĂ FETIŢE

Florin Salam şi Roxana Dobre au decis să pună capăt relaţiei lor, după ce bruneta a fugit de acasă şi s-a spus că l-ar fi înşelat pe manelist cu un fost iubit.

Florin Salam, prima reacţie după DESPĂRŢIREA de Roxana Dobre. Motivul REAL al RUPTURII

Manelistul este hotărât să nu-i dea niciun ban fostei iubite, însă va avea grijă ca fiicelor lui, care vor rămâne în grija Roxanei Dobre, să nu le lipsească nimic, scrie Cancan.

Bruneta va pleca din relaţia cu Florin Salam cu o maşină de lux, pe care manelistul i-a făcut-o cadou încă de la început, şi pe care nu i-a luat-o înapoi, dar va trebui să-şi ia adio de la luxul în care trăia în vila de sute de mii de euro.

Răsturnare de situaţie în telenovela FLORIN SALAM-ROXANA DOBRE. Se cere test de paternitate. „Să le fie ruşine!”

„Au încercatsă aplaneze conflictul, dar nu s-a putut. Da, o să se despartă, nu mai e cale de întoarcere pentru ei. Florin e hotărât să nu-i lase nimic. Roxana credea că, atunci când va ieşi din relaţia asta, va rămâne şi ea cu ceva. Copiii să şi-i ia, el are deja doi copii. Ce să facă el cu copiii? Florin are patru copii şi o să se asigure că fetiţelor pe care le are cu Roxana nu o să le lipsească nimic, dar vor locui cu ea” a dezvăluit un apropiat al lui Florin Salam.