Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Data de 1 iunie este una importantă pentru cei doi, este ziua când şi-au unit destinele, în compania familiei. Evenimentul a fost unul restrâns şi a avut loc pe plajă.

01 iun. 2022, 18:47

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Cei doi au ales plaja din Mamaia, acolo unde, într-un club de mari fițe, va avea loc și petrecerea de nuntă. În urmă cu puțin timp, Florin Salam și Roxana Dobre au spus marele ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă, adus special de la București pentru eveniment.

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă care să îi pună în evidență formele, Roxana Dobre a strălucit pe plaja din Mamaia acolo unde, emoționată, a ajuns la brațul celui care i-a devenit soț: Florin Salam.

Cu un buchet de bujori albi în mână, cu decolteul pus în evidență, Roxana a purtat o rochie de mireasă de tip sirenă, cu mâneci de tul pe care sunt aplicate pietre Swarovsky, accesorizată cu o trenă lungă și un voal la fel de lung.

Citeşte şi: Florin Salam reacţionează la ameninţările interlopului Anaser Duduianu: „Nu-mi place mesajul pe care mi l-ai dat, mi-ai dat de jurat pe copii”

Nici Florin Salam nu s-a lăsat mai prejos, a purtat un costum negru, cămașă albă, dar fără cravată.

Betty a ales să poarte o rochie albă spectaculoasă, iar fiica cea mică a menelistului, Rania, a purtat un costum negru pe care l-a accesorizat cu un papion.

Matthias Ștefan, fiul cel mic al lui Betty Vișinescu, a ales să poarte un tricou alb, dar și o pereche de pantaloni de aceeași culoare, iar ținuta a fost accesorizată cu o pereche de adidași negri.

Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns.

Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să se și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, a declarat Roxana Dobre, pentru Fanatik.ro.