Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă. De ce nu îşi invită prietenii: „Îmi este ruşine”

Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă. Celebrul manelist şi iubita lui, Roxana Dobre, cu care are trei copii, se căsătoresc peste câteva zile, pe plajă. Petrecerea nu va fi una fastuoasă, vor fi prezenţi doar membrii familiei, fără prieteni şi cunoscuţi.

29 mai 2022, 22:17
Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă. De ce nu îşi invită prietenii: „Îmi este ruşine”
Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă

Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă. Pentru că a primit foarte multe întrebări de la prieteni şi apropiaţi în legătura cu evenimentul, artistul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi cere  scuze de la prietenii lui şi explică de ce nu i-a chemat la nuntă.

Citeşte şi: Anaser Duduianu îl ameninţă pe Florin Salam: „Să moară copiii tăi, cumetre”. Ce spune interlopul despre Udrea şi Oprescu

Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă

Florin Salam îşi doreşte să se bucure de ceremonia căsătoriei şi vrea să fie liniştit. Astfel, a decis să nu invite niciun prieten, ca să nu facă discriminare. Doar membrii familiei vor fi prezenţi la evenimentul ce va avea loc pe plajă.

O să fie doar familia ei (n.r. Roxana Dobre) şi familia mea. Cam în jur de 30 de persoane vor fi. Vă dau explicaţia asta, pentru că mi-e ruşine de toţi prietenii mei, foarte mulţi oameni care ne iubesc şi voiau să fie la nunta noastră.

Dar noi facem foarte, foarte restrâns. Noi facem o zi onomastică, ştiu, poate sună puţin hazliu, ca să zic aşa, dar atunci am decis, cu ocazia asta, să intrăm şi în Casa lui Dumnezeu, să ne meargă şi nouă bine, să fim şi noi în rândul lumii.

Facem o nuntă restrânsă. Vă mulţumim din suflet că ne înţelegeţi. Nu vreau şi nu pot acum să stau într-o agitaţie, vreau să simt şi eu petrecerea asta, să fiu relaxat. Nu pot să stau în picioare la 2000 de persoane. Aşa că vă mulţumesc din suflet că m-aţi înţeles, voi, cei care nu o să fiţi fizic, să fiţi cu sufletul alături de noi şi să vă dea Dumnezeu sănătate„, a spus Florin Salam, pe TikTok.

@robertan9 #salam #florinsalam ♬ sunet original – Robert