Florin Salam va fi bunic pentru a treia oară. Modul inedit în care fiul manelistului a dat vestea

Bucurie mare în familia lui Florin Salam. Manelistul a aflat că va deveni bunic pentru a treia oară! Dani Stoian, băiatul pe care artistul îl are cu regretata Fănica Stoian, va deveni tătic pentru a doua oară.

31 iul. 2022, 09:43

Dani Stoian a făcut anunţul pe Instagram! Tânărul a publicat pe Instastory o fotografie mai mult decât sugestivă în care apare îmbrăcat în alb, alături de partenera sa de viață care este gravidă. Cei doi ţin în mâini ecografia bebeluşului.

Dani mai are un copil pe care l-a făcut când avea doar 18 ani. Acesta a fost botezat Edan Ştefan, cel de-al doilea prenume fiind dat în amintirea mamei sale, Ștefania (Fănica).

Citeste si Noi dezvăluiri despre nunta lui Florin Salam. Cum a salvat Roxana situația, după ce preotul a refuzat să îi cunune

Florin Salam, bunic pentru a treia oară

Şi Betty Salam, celălalt copil al manelistului Florin Salam din căsnicia cu Fănica, este mămică, astfel că artistul are deja doi nepoţei şi al treilea pe drum. Şi Betty a ales pentru băieţelul său numele Ştefan din acelaşi motiv ca fratele său. Numele complet al micuţului este Matias Ştefan.

florin salam bunic

Pe lângă Betty și Dani, manelistul mai are trei copii, aceștia provenind din relația cu fostul model Playboy, Roxana Dobre.

Un bunic tânăr și neliniștit”, așa s-a caracterizat Florin Salam după ce a aflat că va avea un nepoțel, în anul 2018.

Artistul se simte împlinit, în postura de tată și bunic, declară că le-a văzut ”pe toate” și că speră ca puterea să nu îl părăsească.

E frumos în viaţă să guşti din tot ce înseamnă putere. Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate. Îmi doresc doar să îmi rămână puterea în continuare”, a mărturisit Florin Salam, în urmă cu ceva ani.

Citeste si Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani. Manelistul trebuia să cânte pentru un clan faimos de interlopi