Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani. Manelistul trebuia să cânte pentru un clan faimos de interlopi

Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani. Atât mirii, cât şi invitaţii îl aşteptau cu nerăbdare pe "Regele", însă au avut o surpriză neplăcută, deoarece manelistul nu a fost lăsat să cânte la petrecerea unui clan faimos de interlopi.

12 iul. 2022, 22:49
Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani. Manelistul trebuia să cânte pentru un clan faimos de interlopi

Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani. Organele legii au vrut să limiteze riscurile unui conflict major, motivul pentru care autoritățile au “blocat” reprezentația celebrului cântăreț de muzică de petrecere, potrivit Cancan.ro.

Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani

Pe 11 iulie, în lumea interlopă a fost nuntă mare la Focşani. Ciprian Andrei, fiul lui Teza, și aleasa inimii lui, Boboaca, fiica lui Nonoi, și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Nașii cuplului au fost Nixon de la Buzău, Scandal Spoitoru și Ciprian de la Madrid.

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Florin Salam, Costel Biju, Tzancă Uraganu, Mihăiță Piticu, Sandu Ciorbă, dar și alți artiști, anunțau, pe o rețea socială, că urmează să facă show la ceea ce ai au numit-o “nunta anului”. Evenimentul în sine a avut loc în prezența a sute de invitați.

Probleme au apărut doar atunci când ar fi trebuit să intre în rol Florin Salam, cerut cu insistență de nuntași. Doar că autoritățile, din cauza numărului prea mare de invitați, au decis să nu-l mai lase pe “Rege” să cânte, așa cum era planificat.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu vorbeşte despre rivalitatea cu Florin Salam. „Ăsta este adevărul. Îmi asum ceea ce vorbesc”

Florin Salam are datorii uriașe la ANAF

Manelistul deține mai multe companii, iar firma care are ca obiect activități de interpretare artistică și spectacole nu o duce prea bine. Mai exact, deschisă acum 17 ani, F.S. International Music Company pare că în ultima perioadă are mari probleme financiare, scrie Fanatik.

Ultimul bilanț fiscal depus la ANAF arată că, în 2020, firma nu rulat niciun leu, cifra de afaceri raportată fiind zero! Mai mult, pierderile înregistrate de firma care are și trei angajați sunt de peste 215.000 de lei, adică aproximativ 43.000 de euro.

Florin Salam, prin firma pe care o are, apare cu restanțe serioase la bugetul de stat. Astfel, F.S. International Music Company figurează cu obligații restante la bugetul de stat, la bugetul asigurărilor sociale de stat și la bugetul asigurărilor de sănătate de peste 200.000 de lei, adică aproximativ 40.000 de euro.

Datoriile, plus pierderile pe care le are în ultimii ani, indică că Florin Salam, cel puțin când vine vorba de firma pe care o deține și care activează în domeniul artistic, nu ar fi chiar cel mai bun afacerist, cei peste 120.000 de euro cu care figurează ”pe minus” fiind o sumă importantă pentru oricine.