Florin Talpan, cercetat disciplinar după dezvăluirile de la CSA Steaua

Publicat: Joi, 01 August 2019 07:55 // Actualizat: Joi, 01 August 2019 07:55 // Sursa: romaniatv.net

CSA Steaua a demarat o investigație pentru a stabili gradul de vinovăție al lui Florin Talpan, după ultimele dezvăluiri legate de scandalul de la clubul Armatei.

Florin Talpan a decontat 10.000 de euro din banii clubului pentru copii xerox, iar conducerea a reacţionat oficial pentru GSP.

Florin Talpan a decontat copii xerox de 10.000 DE EURO. Dezvăluiri ŞOC din războiul intern de la CSA STEAUA

"La momentul actual, aspectele semnalate în spațiu public fac obiectul unei cercetări administrative derulate la nivelul clubului.

Război total la CSA Steaua. Talpan vs. Mocanu: "E pus în funcţie pe criterii de competenţă ca şi conducătorii Poliţiei Olt!"

În urma ultimelor declarații care au circulat în spațiul public, STEAUA BUCUREȘTI reafirmă faptul că, prin poziția sa, conducerea clubului militează pentru asigurarea unui echilibru între comunicarea oficială şi percepția opiniei publice cu privire atât la susținerea demersurilor juridice pentru reprezentantul CSA STEAUA în procesele din instanță cât şi la organizarea internă a activității clubului, aplicând prevederile legale", este comunicatl CSA Steaua.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copii xerox CSA Steaua Florin Talpan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H