Florin Talpan a decontat copii xerox de 10.000 DE EURO. Dezvăluiri ŞOC din războiul intern de la CSA STEAUA

Florin Talpan a cerut să fie numit comandant al CSA în locul lui Pompiliu Bixi Mocanu, iar comandantul clubului i-a deschis patru cercetări disciplinare.

31 iul. 2019, 08:37
Florin Talpan a decontat copii xerox de 10.000 DE EURO. Dezvăluiri ŞOC din războiul intern de la CSA STEAUA

Florin Talpan l-a atacat pe Pompiliu Bixi Mocanu şi nu şi-a ascuns intenţia de a fi numit în locul acestuia la şefia clubului Armatei.

„Bixi Mocanu trebuie să demisioneze! E vinovat fiindcă a făcut tot posibilul să-mi pună piedici, a căutat doar să mă încurce! M-a urmărit, m-a verificat și mi-a trimis inspecții care au afectat activitatea mea în procesele pe care le am!”, a declarat Florin Talpan.

Război total la CSA Steaua. Talpan vs. Mocanu: „E pus în funcţie pe criterii de competenţă ca şi conducătorii Poliţiei Olt!”

Pompiliu Bixi Mocanu a replicat cu proceduri menite să-l sancționeze pe subordonatul lui. E vorba despre patru cercetări disciplinare aflate în desfășurare. Printre motivele invocate: declarații împotriva conducerii clubului, deconturi suspecte și un proces pierdut cu Gigi Becali, scrie GSP.

Conducerea CSA Steaua a devenit bănuitoare în privința deconturilor după ce Florin Talpan a efectuat mai multe cheltuieli în ultimul an și jumătate, 42 de facturi doar în ultimele 12 luni.

Ce i se pare suspect comandantului:

– copii xerox în valoare de 53.570 de lei, adică peste 10.000 de euro! Conform documentelor, 297.611 copii xerox ar fi folosit Florin Talpan în procese.

– echipament sportiv: tricouri, eșarfe, fanioane, un breloc, fulare tricotate, căni. Doar într-o factură din aprilie, Florin Talpan a decontat 2.900 de lei pentru achiziționarea de echipament. Juristului i s-a cerut să explice la ce i-a folosit în instanțe echipamentul pentru care a plătit: „Ai depus la tribunal fularele, cănile?”.

Florin Talpan, pus la colţ de comandantul CSA Steaua. „Trebuie să ne dea nişte explicaţii”

Juristul a pierdut un proces în care cerea anularea desenului cu care Gigi Becali a înlocuit vechea siglă a Stelei, după ce Armata câștigase în instanțe marca istorică. CSA Steaua a pierdut procesul și instanța a obligat clubul să achite și cheltuielile de judecată, în jurul a 5.000 de lei. Clubul încearcă să recupereze banii, întrucât conducerea susține că nu l-a delegat pe jurist să deschidă acțiunea!