Florin Talpan cere FRF şi LFP ca echipa lui Gigi Becali să fie EXCLUSĂ din LIGA I

Florin Talpan va cere oficial FRF și LPF, marţi, să o oblige pe Steaua să-și schimbe numele. De asemenea, juristul CSA Steaua continuă să atace echipa lui Gigi Becali.

17 ian. 2017, 06:38
Florin Talpan cere FRF şi LFP ca echipa lui Gigi Becali să fie EXCLUSĂ din LIGA I

Florin Talpan susţine că FRF şi LPF vor plăti dacă nu vor respecta hotărârea instanţei.

Gigi Becali a izbucnit. „Băi, nebunilor, nu puteţi voi să luaţi Steaua!”

„De la data pronunțăriii deciziei Curții de Apel, societatea FC Steaua București SA nu mai are voie să folosească numele Steaua și Steaua București. Pe de altă parte, actuala societate nu are cum să-și schimbe numele în timpul competiției, conform statutul FRF și LPF, ci doar în perioada 1-30 iunie a fiecărui an.

În concluzie, echipa lui Gigi Becali este în incapacitatea de a mai juca, deci trebuie suspendată în acest sezon. Pentru că nu mai poate folosi numele actual și pentru că nu are cum să-și pună și un alt nume. Dacă nu se va lua o astfel de măsură, înseamnă că reprezentanții LPF și FRF nu respectă o decizie a Curții de Apel și vor suporta consecințele. Mâine voi trimite notificări și lumea trebuie să ia act de acest lucru.

Certificatul de grefă ține loc de motivare, astfel că reprezentanții LPF și FRF trebuie să pună în aplicare hotărârea. FRF nu poate să admită cererea de preschimbare a numelui decât în perioada 1-30 iunie. Eu nu înțeleg cum această echipă s-a putut înscrie în campionat, în condițiile în care, conform regulamentului fotbalului românesc, trebuia să dețină un stadion propriu, iar ei nu au așa ceva”, a declarat Florin Talpan la Digi Sport.

Steaua, RETROGRADATĂ! Anunţ ŞOC în scandalul dintre Gigi Becali şi Armată

„Comandantul clubului nu a semnat aceste notificări încă din octombrie și nu înțeleg de ce. Am muncit foarte mult, au fost multe nopți nedormite, a fost un dosar foarte greu. La actualul comandat m-am dus și azi și nu mi-a semnat actele, prevalându-se de faptul că de ce clubul este apărat de un reprezentant convențional. Păi, sunt reprezentant convențional pentru că sunt jurist, i-am explicat. Dar, sunt convins că va semna pentru că este în interesul statului român. Dacă nu, voi cere audiență la ministrul Apărării Naționale, pentru că nu e normal să nu mi se cunoască meritele”, a mai spus Florin Talpan.