Florin Talpan îi atacă pe şefii CSA şi ai MApN. „Unii mi-au pus piedici!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, susţine că în lupta cu Gigi Becali atât conducerea CSA Steaua, cât şi MApN nu numai că nu l-a susţinut, dar chiar, în unele cazuri, i-au blocat acţiunile.

22 dec. 2016, 11:52
Florin Talpan îi atacă pe şefii CSA şi ai MApN. „Unii mi-au pus piedici!”

Florin Talpan a comentat pentru ProSport decizia Curţii de Apel, prin care Gigi Becali nu mai are voie să folosească numele Steaua.

Gigi Becali, anunţ BOMBĂ după ce a pierdut numele STEAUA. Cum se va numi ECHIPA

„Nu am avut lângă mine niciun sprijin din partea fostei conduceri a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, nici a actualei conduceri a clubului, şi nici a Ministerului Apărării Naţionale. Din contra, unele persoane, cu funcţii de conducere, mi-au pus piedici în apărarea intereselor instituţiei statului Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti în demersurile legale. Cu toate acestea, deşi încă nu voi numi aceste persoane care mi-au pus piedici, ministrul şi conducerea Ministerului le cunoaşte foarte bine din multitudinea de memorii pe care le-am înaintat atât ministrului, cât şi structurilor abilitate din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi împotriva cărora nu a fost luată nici până în prezent nicio măsură. Sper ca noul ministru al Apărării să dispună măsuri împotriva tuturor celor care se fac responsabili”, susţine Florin Talpan.

Marius Lăcatuş, prima reacţie după ce Gigi Becali a pierdut procesul pentru numele Steaua

Juristul CSA Steaua are un mesaj şi pentru fani: „Pentru cei care îmi critică munca: le spun că mi-am făcut datoria şi am încercat să nu dezamăgesc milioane de suporteri stelişti. Pot să-i asigur pe aceştia că pot face mult mai mult pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua dacă aş avea posibilitatea să mă implic mai mult la nivel de conducere. Sper ca noul ministru al apărării naţionale să-mi aprecieze măcar de acum încolo munca şi să fie alături de mine în demersurile viitoare, pentru a apăra acest bun naţional al statului român”.

Gigi Becali a pierdut în INSTANŢĂ numele STEAUA. Decizie ŞOC dată de INSATNŢĂ

„SC FC Steaua Bucureşti SA nu a primit niciodată palmaresul obţinut de CSA Steaua Bucureşti. (…) FCSB SA şi-a însuşit pe nedrept acest palmares încă de la înfiinţarea societăţii. Această stare de fapt a dus la deprecierea aproape iremediabilă a imaginii şi blazonului Steaua Bucureşti atât pe plan intern, cât şi internaţional, prin acţiunile ruşinoase ale fostei conduceri a FCSB SA, dar şi ale creditorului George Becali, acţiuni care au culminat cu condamnări penale ale acestora. Consider că FRF şi LPF nu ar fi trebuit să permită ca noua echipă SC FCSB SA să evolueze direct în prima divizie, ca o continuatoare a legendarei Steaua Bucureşti, ignorând hotărârile irevocabile ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2014. (…). Sper ca FRF şi LPF să dispună de urgenţă măsuri”, a mai spus Florin Talpan.