Florin Talpan pune punctul pe „i” în conflictul cu Gigi Becali: „L-am învins pe toate planurile. I-am luat nume, marcă, palmares”

Colonelul de justiţie Florin Talpan, juristul Stelei, a avut un mesaj pentru patronul FCSB, Becali George, transmiţându-i acestuia că nu are nimic personal cu el, dar pe plan profesional şi-a făcut excelent treaba, câştigând toate acţiunile în instanţă dintre cele două cluburi.

02 nov. 2023, 16:47
Florin Talpan pune punctul pe „i” în conflictul cu Gigi Becali: „L-am învins pe toate planurile. I-am luat nume, marcă, palmares”

Ultima decizie favorabilă Stelei în lupta juridică cu FCSB a fost cea a Curţii de Apel Bucureşti, din 23 octombrie, în care se arată că palmaresul echipei Steaua aparţine CSA Steaua Bucureşti şi se întinde de la înfiinţare, din 1947, până în 1998. În perioada 1998-2003, CAB a decis că palmaresul obţinut pe teren aparţine AFC Steaua, asociaţia prezidată de Viorel Păunescu şi din care Steaua a făcut parte.

Cererea FCSB ca instanţa să recunoască folosirea legală a palmaresului Stelei între anii 2003-2017 a fost respinsă.

Florin Talpan a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali, căruia i-a amintit că l-a deposedat de toate lucrurile care țineau de brand-ul Steaua. Totodată, juristul CSA Steaua a dezvăluit și care este principalul motiv pentru care nu vrea să aibă o întâlnire cu afaceristul din Pipera.

Citeşte şi: Schimb de replici între Dan Şucu şi Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid: „Mi-a citit soţia ce a zis, e simpatic”. Ce primă au giuleştenii

“Nu am de ce să stau faţă în faţă cu dumnealui (n.r. Gigi Becali). Eu stau să vorbesc cu oricine, dar el are tendinţa de a jigni. A făcut-o de nenumărate ori. Ce să mă întâlnesc cu el? L-am învins pe toate planurile.

I-am luat nume, marcă, palmares. L-am lăsat în pielea goală. De ce nu-şi recunoaşte înfrângerea? ‘Eu sunt Gigi Becali, recunosc, Talpan m-a bătut. Mi-a luat nume, marcă, palmares’. Şi atunci, totul ok. El e FCSB, merge pe drumul lui, noi suntem Steaua.

Nu am nicio repulsie, nicio ură personală faţă de Gigi Becali. El mereu m-a considerat o persoană neimportantă în cadrul CSA Steaua. De asta m-a şi determinat să fiu atât de luptător”, a declarat Florin Talpan, potrivit unui material video distribuit pe Facebook de Marian “Ceauşescu” Moroşanu.

Citeşte şi: Ralf Schumacher, anunţ de ultimă oră despre situaţia fratelui său, Michael. „Uneori viaţa este nedreaptă”