Florin Zamfirescu a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a actorului: „Nu ştiu cât o să trăiesc”

Florin Zamfirescu a ajuns la spital, pentru a-și face un control de rutină. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor, în urmă cu 3 ani și a decis să se pensioneze, prioritatea lui fiind sănătatea. Astfel, merge regulat la medici pentru a analizee periodice, chiar dacă starea lui este una bună.

10 nov. 2023, 12:19
Florin Zamfirescu a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a actorului: „Nu ştiu cât o să trăiesc”
Florin Zamfirescu a ajuns la spital

Florin Zamfirescu a ajuns la spital. Chiar dacă starea lui de sănătate este una foarte bună, artistul își face controlul de rutină, periodic.

Actorul formează un cuplu cu medicul Daciana Toma, încă din anul 2014 și recunoaște că soția sa are mare grijă de el, dar și el are grijă să nu facă excese.

Citește și: Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre ultimele discuții cu Natașa Raab: „M-a sunat și a împleticit așa niște cuvinte. A zis doar: Alo, Florin”. Când va fi înmormântată actrița

Florin Zamfirescu a ajuns la spital

Am fost de dimineață la spital. Îmi fac un control de rutină. Nu am probleme medicale, mă simt chiar foarte bine, doar că așa trebuie făcut, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Investigațiile medicale pe care mi le-am făcut astăzi mi le fac an de an.

Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, a spus Florin Zamfirescu, pentru Click.ro.

Cum se înţelege Florin Zamfirescu cu Cătălina Mustaţă

Divorțul de celebra actriță a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, ba mai mult, după partaj, Florin Zamfirescu a primit jumătate din terenul de la Mogoșoaia, astfel și-a construit o casă acolo și a devenit vecin cu fosta soție.

Întrebat de Denise Rifai dacă este un vecin bun pentru fosta soție, Florin Zamfirescu a mărturisit că nu o vede prea des pe fost parteneră și atunci când o vede, este destul de rar.

Eu cred că sunt un vecin inexistent. E mai mult de un an de când n-am văzut-o. Și acum un an dacă am văzut-o, a fost când treceam cu mașina pe stradă și am văzut-o intrând, la volanul mașinii ei. (n.r. i-a făcut cu mâna) A întors capul și atât. Atunci am văzut-o, înainte trei ani. Stăm în așa fel încât dacă vrau să o vad, o vad.

Mă urc pe o scară și mă uit peste gard, dar nu fac asta. Dar ea este un vecin atât de bun, parcă nu există, numai că-i vad mașina câteodată…A trecut totul, sunt peste 10 ani, sunt amnistii totale. Am iubit-o foarte mult, nu vreau să dezgrop morții. Am trăit 21 de ani împreună, nu regret și nu aș vrea să repet”, a dezvăluit Florin Zamfirescu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.