Florin Zamfirescu, declarații șocante referitoare la vaccinarea anti-Covid a copiilor: „Nu începeți cu nenorocirea asta!”

Florin Zamfirescu a făcut o serie de declarații controversate legate de campania de vaccinare anti-Covid a copiilor. Actorul spune că acest demers al autorităților este "e nenorocire".

14 iun. 2021, 13:51
Florin Zamfirescu, declarații șocante referitoare la vaccinarea anti-Covid a copiilor: „Nu începeți cu nenorocirea asta!”

Florin Zamfirescu a făcut o serie de declarații controversate legate de campania de vaccinare anti-Covid a copiilor. Actorul spune că acest demers al autorităților este „e nenorocire”.

„Ați pronunțat adineauri că nu mai sunt teorii ale conspirațiilor. Tot ceea ce era teoria conspirației până ieri acum este realitate.

Eu nici nu prea mai vorbesc de România. Este o țară care nu poate avea pretenții să conducă lumea, să fie luată prea în serios. Suntem și noi acolo, o părticică, dar la forurile superioare, la vârfuri, dacă mâine se dă o comandă de undeva că să crească numărul de îmbolnăviri, crește.

Dacă poimâine avem alegeri, trebuie să mergem la alegeri orice ar fi. Acum toți trebuie s[ meargă într-o direcție, să ne vaccinăm, să ne salvăm. Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta”, a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.

Dana Budeanu: „Dacă vaccinezi copiii pentru un virus făcut în laborator îi nenoroceşti. E o crimă!”

Acceași părere scandaloasă o are și Dana Budeanu. Vaccinarea anti-Covid a copiilor este o „crimă” ce va avea efecte nedorite, a declarat creatoarea de modă.

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani a început în data de 2 iunie și în mai puțin de șapte zile numărul acestora a ajuns până la 9394.

„Suntem imbecili, la propriu. Nu există să susții vaccinarea copiilor, când anul trecut domnul Craiu a ieșit în forţă: copii nu sunt un pericol, ba nu sunt purtători şi nu sunt o problemă şi după un an să vaccinăm copiii. Asta este o crimă! Un copil se formează din punct de vedere hormonal, fiziologic este în creştere. Nu ai cum să îl vaccinezi aiurea în tramvai pentru un virus făcut în laborator, despre care nu ştii nimic. Cum să vaccinezi un copil? Îl nenorocești pe viaţă. Sunt n cazuri. Șefi la lume sunt prudenţi cu națiile lor, la noi e festival de prosteală. Se vaccinează pe doi mici”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.