Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Motivul a fost Cătălina Mustaţă: „Mi-a plesnit o aortă. Fisura a fost de 35 de centimetri”

Florin Zamfirescu a fost la un pas de moarte, la o lună de la divorţul de Cătălina Mustaţă. În vârstă de 72 de ani, a trecut printr-o grea încercare, dar, din fericire, a avut un final fericit, iar actorul este încă în viață, iar meritul pentru acest lucru i-L acordă lui Dumnezeu.

07 apr. 2021, 09:44
Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Motivul a fost Cătălina Mustaţă: „Mi-a plesnit o aortă. Fisura a fost de 35 de centimetri”
Florin Zamfirescu, la un pas de moarte

Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Actorul spune că a avut o fisură în aortă de 35 de mm și a fost un pas foarte mic de moarte.

Ea a rămas în casa aia (Cătălina Mustață, n.r.), pe când mie mi-a fost foarte greu să fac o nouă casă: șantiere, cheltuieli,… umblă după bani… criza de inimă pe care am avut-o… Am avut o fisură de aortă pe 35 de mm!!! Care, Dumnezeu a fost bun și mi-a lipit-o fără operație. Eu n-am tăieturi, n-am nimic. Doctorul mi-a zis: te iubește Dumnezeu.

Am făcut-o de la tensiune oscilantă. Aveam 12 cu 7 și beam o gură de cafea sau orice, dimineața, și făceam 24 cu 12. Până la urmă, a plesnit aorta aia și gata!”, a povestit Florin Zamfirescu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”

Florin Zamfirescu, la un pas de moarte

Motivul pentru care Florin Zamfirescu a suferit fisura de aortă este legat de diferențele mari de tensiune arterială la intervale extrem de scurte. Chiar dacă medicii au concluzionat că această problemă medicală a fost din cauza stresului cauzat de divorţ, nu îşi învinovăţeşte fosta soţie.

Putea să fie congestie cerebrală, putea să fie o fisură adevărată… Aorta are mai multe straturi și se sparge primul strat. Dacă ajunge să se spargă de tot, e hemorahie internă, n-are nimeni ce-ți face… Se umple stomacul cu sângele tău și tu te piezi, te duci!… N-am urât-o, eu plecasem de acasă și la o lună după asta mi s-a întâmplat pentru că a fost un consum…”, a mai dezvăluit Florin Zamfirescu.

Acum, se ocupă de el Tatiana, actuala soţie, care este şi medic, şi îl ajută să aibă grijă de sănătatea lui.

Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii’

Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: „Poți să mori!”. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea‘, spunea actorul în urmă cu ceva timp.