Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate: „Cătălina Mustață moşteneşte ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos”

Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate. Actorul a fost însurat cu Rodica, Valeria Sitaru și Cătălina Mustață. Despre cea din urmă, nu are tocmai cuvinte de laudă, însă susține că actrița ar fi „luat-o în jos' după 40 de ani.

26 apr. 2022, 09:53
Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate: „Cătălina Mustață moşteneşte ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos”
Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate

Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate. Până la 73 de ani, actorul are la activ trei divorțuri. Artistul a mărturisit că a rămas în relații bune cu primele două soții, însă nu poate spune același lucru și despre cea de-a treia, Cătălina Mustață.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu şi-a luat adio de la spectatori: „Nu cred în moartea pe scenă”

Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate

Nu, nu pot să regret. De exemplu, ar fi fost normal să regret că m-am însurat pentru prima oară, cu Rodica aia, dar cu ea l-am făcut pe Vlad (n.r. Vlad Zamfirescu). Și nu regret. Deși m-am chinuit rău atunci. După aia, a doua nevastă, Vali. Drăguță, dar nu. Cu care am făcut-o pe Ștefana (zâmbește).

Cătălina Mustață… mi se rupe sufletul. Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice. Moștenește ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos, s-a dus. Am asistat, am răbdat, am ascuns, până când am zis că nu se mai poate.

Noi am fost împreună 21 de ani. Primii 5 ani au fost de vis. Chiar și următorii 5, deși erau semne de șchiopătare, mai apăreau probleme, ne mai certam, dar ultimi 10….

Eu am răbdat cu ea. Tot mi se părea că va trece, că e o glumă, vorbeam, îi spuneam că sunt soluții, până când am stat jos și i-am zis: hai să alegem, că fiecare are o viață. Și a ales. Mi-a cerut timp de gândire și a zis: ne despărțim‘, a spus Florin Zamfirescu la „Ameritat cu Nasrin’.