Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Dezvăluirile actorului: „Am auzit o bufnitură în spate”

Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Este unul dintre actorii emblematici ai României, printre puţinii care mai sunt în viaţă, şi sunt foarte multe lucruri pe care fanii nu le cunosc despre el.

02 sept. 2022, 09:17
Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Dezvăluirile actorului: „Am auzit o bufnitură în spate”
Florin Zamfirescu, la un pas de moarte

Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Actorul consideră că lucrul esențial pe care-l învățăm, o singură dată în viață, este cel pe care-l aflăm atunci când trecem… dincolo.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate: „Cătălina Mustață moşteneşte ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos”

Florin Zamfirescu, la un pas de moarte

Celebrul actor a povestit cum a fost pe punctul să îşi piardă viaţa, în timp ce filma unul din primele sale filme. Doar o minune a făcut ca el şi echipa lui să plece de acolo, după ce regizorul voia să mai filmeze o dublă.

A fost una, la primele mele filme. Interpretam rolul unui miner, jucam eu cu Mălăele. Am intrat în galerie la Voineasa la 2000 de metri sub pământ și am ajuns într-un loc unde ei detonasera tavanul ca să facă un morman de bolovani, unde trebuia să stăm noi. Eram niște mineri prinși sub dărâmături. Aveam o scenă în care trebuia să țipăm ‘Ajutor’, și eu, și Mălăele, tăvăliți prin molozul ăla.

Se dă stop și ne întrebă regizorul dacă mai tragem o dublă, dar am zis că nu, operatorul filmase și el tot. Plecăm de acolo și auzim o bufnitură în spate. Ne întoarcem și vedem o lespede de șase metri pătrați, căzută fix pe locul unde am filmat noi. Dacă mai ceream o dublă nu mai eram, ne îngropa de vii. Un artist nu are o viață ușoară„, a declarat Florin Zamfirescu, pentru Fanatik.ro.

„De trei ori am făcut greșeli”

Eu nu am putut, în viața mea, să mă gospodăresc singur. M-am dus la Tg Mureș, acolo m-am însurat și l-am făcut pe Vlad. Apoi am divorțat de Rodica. Eu nu știu să calc o cămașă, să pornesc mașina de spălat rufe. În afară de cartofi la tigaie și ouă prăjite nu fac. Nu mai suport restaurantele și mâncarea de acolo din cauza turneelor.

De trei ori am făcut greșeli, dar nu le bârfesc, în afară de Cătălina Mustață am rămas prieten cu toate. Apoi Rodica a murit, cu Valeria Sitaru mă văd în continuare. Eu m-am amăgit cu căsătoria ca maimuța care alege mărgica cea mai colorată. Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine, așa că am avut niște neveste superbe, abia apoi mi-am dat seama că nu sunt cum trebuie pentru mine.

Cu Daciana am avut noroc. Mereu îi spun de ce nu ne-am întâlnit cu 20 de ani mai devreme. Și ea zice “pentru că atunci nu m-ai fi iubit”. Daciana este șansa și norocul vieții mele și al copiilor, îi iubește enorm și pe ei și pe nepoți„, a mai declarat Florin Zamfirescu.