Florin Zamfirescu spune că vrea să părăsească scena vieții. Declarații neașteptate: „Am fost aici, m-am bucurat, dar gata, m-aș cam duce. M-am plictisit de viața pe Pământ”

Florin Zamfirescu, îndrăgitul actor ajuns la vârsta de 74 de ani, a făcut o serie de declarații halucinante. Actorul a spus că, deși are numai motive de satisfacții, s-a plictisit de viața pe pământ și simte că i se apropie momentul retragerii de pe scena vieții.

19 mai 2023, 10:30
Florin Zamfirescu spune că vrea să părăsească scena vieții. Declarații neașteptate: „Am fost aici, m-am bucurat, dar gata, m-aș cam duce. M-am plictisit de viața pe Pământ”

Florin Zamfirescu și-a petrecut cam toată viața pe scenă, unde a avut roluri remarcabile. Acum, la câțiva ani de la retragerea din viața publică, actorul se bucură de timpul său alături de soție, de profesie medic, și de copiii lui.

„Am viața pe care mi-am dorit-o și pe care mi-am construit-o. Am o casă pe pământ, 1.300 de metri de grădină în jur, gazon, grădină de zarzavat. Am căței, am și o broască țestoasă. Am o soție minunată, care-i medic. Iar acum am nevoie mare. Așa s-a întâmplat, nu am căutat eu un medic pentru că nu puteam. Și sunt mulțumit. Și ce să fac, scriu. Am publicat două cărți până acum, urmează celelalte două. Cartea de amintiri se numește „Am fost actor””, a declarat Florin Zamfirescu pentru Cancan.

Citește și EXCLUSIV Florin Zamfirescu face scut pentru Rareş Prisacariu: „Suntem înconjuraţi de cretini, nu ai nevoie de aporbarea unor imbecili pentru a merge mai departe”

Actorul spune că a cedat locul său din teatru și film celor mai tineri, în timp ce el alege acum să fie spectator. „Acum m-am retras și i-am lăsat pe cei tineri, am devenit un bun spectator. Merg la teatru, merg la filme, citesc. Mă simt și eu un bătrânel acolo. Dar nu pot să tac. Mai apar în emisiuni unde-mi dau cu părerea, ca urmare a spaimelor pe care le am”.

Florin Zamfirescu, declarații neașteptate: „M-am cam plictisit de viața pe Pământ”

Întrebat cum stă cu sănătatea, Florin Zamfirescu a spus: „În aparență stau foarte bine, cu soția doctoriță, care are grijă de mine. Iau cam multe pastile pe zi, dimineața și seara. Cam 20. Întreabă-mă ce nu am. Nu mai fumez de vreo cinci ani. Dar culmea, visez și acum că fumez. E iarba naibii tutunul. Dar… cât o mai fi. Eu m-am plictisit pe Terra. Am fost aici, mă simt bine, mă bucur de succesele oamenilor. Dar eu gata, m-aș cam duce”.

„Am motive de satisfacție, dar m-am plictisit de viața pe Pământ. De viața asta înspăimântătoare. Mă obsedează versul lui Nichita Stănescu – „Și eu numai pentru ea trăiesc, în viața fioroasă de sub ceresc”. De ce o fi zis asta Nichita? ,,Viața fioroasă de sub ceresc””, a mai spus el.

Citește și EXCLUSIV Actorul Florin Zamfirescu răbufneşte în scandalul Bâstroe: „Noi nu mai existăm, nu mai suntem luaţi în seamă, nu mai există acorduri, acte semnate. Mă tem că România a dispărut”