EXCLUSIV Florin Zamfirescu face scut pentru Rareş Prisacariu: „Suntem înconjuraţi de cretini, nu ai nevoie de aporbarea unor imbecili pentru a merge mai departe”

Rareș Prisacariu este câștigătorul show-ului de talente „Românii au talent”. A impresionat până la lacrimi publicul și pe cei de acasă, dar au izbucnit și reacții diametral opuse față de numărul oratoric și recitalul său.

15 mai 2023, 23:03
EXCLUSIV Florin Zamfirescu face scut pentru Rareş Prisacariu: „Suntem înconjuraţi de cretini, nu ai nevoie de aporbarea unor imbecili pentru a merge mai departe”

Florin Zamfirescu l-a apărat şi el pe micuţul Rareş Prisăcariu, copilul-minune care a împărţit ţara în două după ce a câştigat Românii au talent. „Cand ma uit si vad aceste aberatii, acest copil este minunat, Eu fac parte din acesti copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoţilor, la 7 ani interpretam pe o scena, la 16 ani am castigat un premiu national depasindu-l pe Gheorghe Zamfir in 1966, am luat locul 1 pe festival. Cine are griji din astea ar trebui sa se ingrijeasca de sine. Eu il sfatuiesc doar pe el: Rares nu asculta pe nimeni, asculta pe mama ta, du-te pe ulitele pe care le vrei tu, sunt niste oameni rai, sunt oameni nepretintiosi, care nu au facut nimic in viata. S-au plans ca Nadia Comăneci și-a distrus copilaria. In tara asta nu poti sa devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rares esti minunat, nu asculta pe nimeni, du-te in drumul tau. Ce grijulii sunt niste nenorociti incapabili care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grija altuia. Suntem inconjurati de imbecili cum sa ii strici bucuria unui copil minunt, cand poti sa te bucuri”, a spus Florin Zamfirescu în exclusivitate la Punctul culminant.

Citește și Dana Budeanu șterge pe jos cu cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023: „Ești o minune de copil! Au sărit pe tine pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc”

„Lasati-l domnilor sa traiasca, sa se dezvolte. Stiti ce o sa fie cu acest copil peste 18 ani? Nu taiati din radacina un copil care se ridica atat de frumos. E o directiva undeva ca romanii sa nu mai razbata, ca sa fie pusi cu botul PE LABE, SA LI SE VANDA, SA LI SE FURE, si daca un copil dintre romani se ridica si dovedeste calitati egale cu alte grupuri din Europa, ei au voie, noi nu avem voie. Multi au norocul de a nu fi romani. Noi stam si ne uitam in gura unui cretin care nu au nici un fel de comparatie, ei nu exista, sunt 0. Indierent ca isi dau cu parerea, sunt zero, pentru ca sunt distrugatori. Sa nu iti fie teama, cum sa ii fie rusine cand e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem inconjurati de cretini”, a mai spus Florin Zamfirescu la România TV.

Rareş Prisacariu a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, şi marele premiu de 120.000 de euro 

Rareş Prisacariu, un băieţel în vârstă de 7 ani, a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, de la Pro TV şi marele premiu de 120.000 de euro.

Băieţelul de 7 ani este din Botoşani şi este pasionat de actorie. Locul doi la competiţia difuzată de Pro TV a fost ocupat de Olya şi Valera, doi micuţi dansatori din Ucraina.

Pe poziţia a treia s-a clasat Oleg Spînu, un cântăreţ de 15 ani din Republica Moldova. Premiul de originalitate i-a revenit lui Sandip Brahamin. Dansatorul a plecat acasă cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

EXCLUSIV George Simion îl apără pe Rareş, câştigătorul Românii au talent 2023: „Reacţii vitriolice, CTP lipseşte de aici, dar o să apară!”