Florin Zamfirescu: UE ne obligă şi ne dirijează spre un materialism cumplit. Ce părere are despre Soros

Florin Zamfirescu a decis să pună piciorul în prag și să se implice în politică. Deranajt de modul în care țara este condusă, actorul s-a înscris pe listele PRM din Vâlcea și candidează pentru un loc în Camera Deputaților.

26 nov. 2016, 16:15
Florin Zamfirescu: UE ne obligă şi ne dirijează spre un materialism cumplit. Ce părere are despre Soros

Artistul este de părere că Uniunea Europenă dirijează spre un materialism cumplit, precizând că suntem atacați din toate părțile.

„Suntem atacati din toate partile. UE ne obliga si ne dirijeaza spre un materialism cumplit, incepand cu reclamele de la televizor care ne umplu de pofte. (…) Omenirea e condusa de dementi, de psihopati, este in deriva din cauza asta. Este un lucru cosmic”, a spus Florin Zamfirescu, potrivit Ziare.com.

Despre votul din 2014

„A fost o situatie cum se intampla de obicei: nu votezi cu cineva, ci impotriva celuilalt. M-a speriat asa de mult Ponta, ca i-am gasit calitati lui Iohannis. Nu îi vedeam calitati nici atunci. Am stiut ca e manevrabil, moale. Cine l-a pus sa se inscrie intr-un ONG al lui Soros dupa alegeri?

Probabil ca si americanii gresesc cand spun ca din partea lui Soros sunt demonstratiile anti-Trump, ca el le plateste. Parerea mea e ca Soros exista, actioneaza si e nebun. Soros a castigat niste bani nemeritati, e batran si vrea sa lase ceva in istoria omenirii. Crede in metisare, intr-un unic popor si unic guvern. Nu spun ca vrea sa ne ucida”.

N-avem ce face. Acum s-au focalizat toate vinile pe el. N-are decat sa se retraga, sa isi vada de batranete. Eu nu am nimic cu nimeni din afara, cat timp nu vine sa-mi sparga geamurile”, spune Florin Zamfirescu.