Florin Zamfirescu va sta la masa de Crăciun cu actuala soție dar și cu cea de care a divorțat: „Musafira noastră principală va fi fosta nevastă”

Florin Zamfirescu a declarat că vrea să petreacă sărbătorile cu familia sa extinsă, de aceea o va avea invitată și pe fosta soție, Valeria Sitaru, dar și pe partenerul acesteia.

21 dec. 2021, 17:57

Florin Zamfirescu, 72 de ani, va petrece sărbătorile în familie, alături de actuala soție, Daciana Toma și de fosta nevastă, actrița Valeria Sitaru, care este musafirul principal la masa de Crăciun.

Florin Zamfirescu şi-a luat adio de la spectatori: „Nu cred în moartea pe scenă”

Florin Zamfirescu și actuala soție, Daciana Toma, vor fi gazdele petrecerii de Crăciun ce va avea loc la casa lor de la Mogoșoaia. Soția actorului se va ocupa de preparatele pentru musafiri, fiind o specialistă în mâncăruri rafinate.

„De sărbători, nepoții nu vin la mine pentru că de data aceasta merg la buncii din provincie. Să știți că pot să spun că vremurile si vârstele nu mai sunt pentru un Crăciun distractiv. E de mulțumire că l-am apucat. Daciana se va ocupa ca de fiecare dată de pregătirea bunătăților. Eu sunt un răsfățat pentru că ea e un specialist în bucatarie. Nu face lucruri cantitative, ci calitative. Face mâncăruri bune și elegante.

Florin Zamfirescu îl susține pe George Burcea în ceea ce privește violența împotriva femeilor: „Reacția lui mi se pare foarte firească. Fetele acelea meritau”

O să avem niște musafiri importanți, iar musafira noastră principală va fi fosta nevastă, mama Ștefaniei, pentru că suntem într-o relație minunatată, și cu actualul ei soț. Noi bătrânii am decis să facem împreună. Din păcate, cea din umărul meu (n. red. Cătălina Mustață, cea de-a treia soție) nu vorbește cu mine”, a  declarat Florin Zamfirescu pentru click.ro.