Florina Doboş a uimit juriul de la „Românii au talent” cu o combinație spectaculoasă între fitness și dans VIDEO

Românii au talent 2021. Florina Doboș a spart tiparele cu o combinație specială între dans și fitness, pe scena de la "Românii au talent". 

05 feb. 2021, 21:17
Florina Doboş a uimit juriul de la „Românii au talent” cu o combinație spectaculoasă între fitness și dans VIDEO
Florina Doboș a prezentat o combinație spectaculoasă între fitness și dans

Românii au talent 2021 Florina Doboş, originară din Bacău, face sport de la 3 ani, iar de 14 ani este antrenor de fitness. Multiplă campioană națională la gimnastică și campioană europeană la fitness, spotiva spune că cea mai tare experiență a fost o competiție la care a participat, în Las Vegas, Statele Unite.

Florina Doboş a uimit juriul de la „Românii au talent 2021”

Florina Doboş are un master în kinetoterapie, a antrenat copii în Canada și a lucrat ca antrenor de fitness în Spania. Acum are o sală în Bacău dar, din cauza pandemiei, a încercat să se reorienteze și să facă sport cu elevii online. Este căsătorită de trei ani, cu un fost campion de fitness, și își dorește mult un copil.

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021. Începe spectacolul!

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Mihai Petre s-a reprofilat după ce a fost înlocuit la „Românii au talent”

Cine sunt jurații Românii au talent 2021 – sezonul 11

Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre. Andra, jurata care se află la masa juriului „Românii au talent” încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!