Florinel Coman, chemat la audieri în scandalul permisului fals. Ce i-ar fi propus anchetatorii pentru a scăpa de puşcărie

Poliţia a demarat deja ancheta legată de permisele de conducere ce par a fi false, după ce Florinel Coman s-a ales cu dosar penal. Fotbalistul FCSB a fost chemat la audieri.

25 feb. 2021, 12:29
Florinel Coman, chemat la audieri în scandalul permisului fals. Ce i-ar fi propus anchetatorii pentru a scăpa de puşcărie

Florinel Coman nu le-a putut oferi informaţii prea utile anchetatorilor până în acest moment al investigaţiei, după cum scrie Fanatik. Fotbalistul de la FCSB le-a spus poliţiştilor că a fost contactat pe Internet pentru a primi actele false şi, mai mult decât atât, a declarat că nu îi cunoaşte pe cei care i-au dat respectivele documente.

Conform unor surse din cadrul anchetei, Florinel Coman a fost întrebat inclusiv dacă Gigi Becali a avut vreo implicare şi dacă patronul FCSB ştia despre faptul că fotbalistul conduce cu un permis fals. Coman a negat orice fel de implicare a lui Becali şi a spus că acesta habar nu avea de respectiva ilegalitate.

Citeşte şi Cum arăta permisul auto al lui Florinel Coman. Fotbalistul conduce o mașină de LUX

Lui Florinel Coman i s-a comunicat că va scăpa de o pedeapsă cu executare dacă va colabora cu anchetatorii, mai scrie sursa citată. Miza principală este destructurarea grupului infracţional care a distribuit mai multe acte false pe întreg teritoriul ţării, în special în Moldova.

Florin Coman riscă inclusiv închisoarea pentru deținerea unui astfel de permis. Un bărbat care circula cu un permis fals, pe care pretindea că l-a obţinut în Republica Moldova, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Citeşte şi Gigi Becali, după ce Florinel Coman a fost prins conducând cu viteză şi fără permis valabil: „Se poate să-i dea puşcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău”