Floyd Mayweather a câştigat dintr-un foc 400.000 de dolari. Care a fost ultima sa aroganţă

Floyd Mayweather a ieşit din nou în evidență prin viața extravagantă pe care o duce. Pugilistul care a câştigat sute de milioane de dolari în carieră a mai câştugat 400.00, doar satisfăcându-şi un capriciu.

04 mai 2017, 07:31

Floyd Mayweather și-a făcut un obicei din a se fotografia alături de sume imense de bani cash și a se lăuda cu averea sa pe rețele de socializare. Marţi noapte, fostul pugilist a câștigat dintr-un foc aproximativ 400.000 de dolari, după ce a pariat pe o partidă de baschet din play-off-ul NBA.

Citeşte şi „Lupta secolului” se joacă în mai puţin de trei luni. Floyd Mayweather şi Conor McGregor s-au înţeles asupra datei

Boston Celtics a câștigat în prelungiri partida cu Washington Wizards, scor 129-119 la căptul unei partide fenomenale făcute de Isaiah Thomas. Starul lui Boston și bunul prieten al lui Mayweather a marcat nu mai puțin de 59 de puncte. „Azi am pariat pe Isiah!” a scris fostul pugilist pe Instagram, unde a postat și o poză în care apare într-un avion privat ținând în brațe aproape o jumătate de milion de dolari.