Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală de excepţie lui Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti

Anamaria Prodan a declarat că îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului ei, Ronald Gavril, şi îşi doreşte ca Floyd Mayweather să vină la Bucureşti.

31 ian. 2024, 21:04
Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală de excepţie lui Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti
Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală de excepţie lui Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti

Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală de excepţie lui Ronald Gavril. Cei doi sunt împreună de mai multă vreme, dar au apărut în public abia de Sărbători.

„Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună. Îmi vine ca o manuşă relaţia asta şi sunt fericită că, în sfârşit, am alături de mine pe cineva de nivelul meu. Un campion intercontinental, mondial, european, naţional. Un bărbat destonic, un bărbat mândru”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”

Acum, impresara îi promite o gală de neuitat iubitului ei: „Vrem să facem în România o gală despre care să se vorbească peste ani. Aş vrea să vină şi Floyd Mayweather, şi este posibil, pentru că ei sunt într-o relaţie extraordinară şi sunt aşa de mândră de el… este singurul white boy dintre toţi boxerii de culoare”.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea. Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă”, a declarat Ronald Gavril.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut o fotografie cu fostul soț: „Astăzi este o epavă. Tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza”

Ronald Gavril are 23 de victorii la profesioniști (18 KO) și 3 înfrângeri. S-a născut în Bacău, dar s-a stabilit în Las Vegas în urmă cu mai mult de un deceniu. El a cucerit anul trecut, ăn februarie, titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea și e manageriat de celebrul Floyd Mayweather.