Floyd Mayweather este foarte aproape de a se înţelege cu McGregor pentru o luptă pe reguli UFC

Superstarul american Floyd Mayweather Jr., in varsta de 41 de ani, este foarte aproape sa revina in ring pentru o revansa cu irlandezul Conor McGregor, 29 de ani, insa, de aceasta data, duelul ar urma sa se desfasoare pe reguli UFC.

27 mart. 2018, 19:04

Este pentru a doua oara cand Mayweather revine asupra deciziei de a se retrage definitiv din activitatea sportiva, prima data campionul american acceptand sa se lupte cu McGregor pe reguli de box, in august 2017, atunci cand americanul as-a impus in runda a 10-a, prin KO tehnic.

Precedenta inclestare dintre cei doi campioni a avut parte de onorarii record, Mayweather castigand 300.000.000 de dolari in timp ce irlandezul s-a ales cu un cec consistent de 100.000.000 de dolari.

„Am inceput deja sa ma antrenez. Momentan lucrez la rezistenta si la miscarea in ring. Sunt nerabdator. Probabil duelul va avea loc pâna la finalul anului 2018. Lucrurile sunt aranjate in proportie de 50 la suta. Sunt foarte, foarte interesat.

Ma voi pregati cu antrenori de Jiu Jitsu, din lumea luptelor. inainte sa intru in cusca trebuie sa fiu foarte bine pregatit, din toate punctele de vedere”, a declarat Floyd Mayweather Jr. pentru fighthype.com.