Flutur: Excluderea lui Florin Popescu a fost solicitată pentru prejudicii de imagine

Propunerea de excludere a deputatului Florin Popescu din PDL pentru prejudicii de imagine aduse partidului, avansată de organizaţia de Dâmboviţa, a fost luată în cadrul BPN cu majoritate de voturi şi urmează să fie supusă validării în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, a declarat luni secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 12:42
Flutur: Excluderea lui Florin Popescu a fost solicitată pentru prejudicii de imagine

„După cum ştiţi, la propunerea Biroului Judeţean Dâmboviţa a fost discutată situaţia deputatului Florin Popescu. Conform statutului, s-a pus în discuţie această propunere de excludere din partid, care vine de la PDL Dâmboviţa. Au fost dezbateri pe această temă, conform art.23, litera g. din statutul PDL. S-a supus la vot şi cu 32 de voturi pentru, un vot împotrivă şi două abţineri s-a hotărât excluderea din partid, propunere care va merge, conform statutului, la Consiliul Naţional de Coordonare”, a explicat secretarul general al PDL.

Gheorghe Flutur a precizat că acuzele aduse la adresa lui Florin Popescu au fost legate de încălcarea statutului PDL.

„Propunerile au venit de la Dâmboviţa cu mai multe argumente legate de aducerea de prejudicii de imagine la adresa PDL”, a susţinut secretarul general al democrat-liberalilor.

Deputatul PDL Florin Popescu a declarat luni că va respecta orice decizie va lua partidul în cazul său.