Flutur lui Ponta despre regiunea Bucovina: Să dea Dumnezeu Victor, să ferească Dumnezeu să nu o faci

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a amintit că Victor Ponta a spus, la Putna, că este de acord cu regiunea Bucovina şi i-a transmis premierului să ferească Dumnezeu dacă nu o face.

14 sept. 2013, 15:30
Flutur lui Ponta despre regiunea Bucovina: Să dea Dumnezeu Victor, să ferească Dumnezeu să nu o faci

Vorbind în cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a arătat că Bucovina contează şi va conta în continuare pe harta ţării, scrie Mediafax.

Nu e de ajuns să sărbătorim Bucovina în 28 noiembrie după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Creionul bont a mai fost folosit aici şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă„, a spus Flutur.

El le-a mai spus democrat-liberalilor că şi premierul Victor Ponta a venit la Putna unde a spus că este de acord cu regiunea Bucovina.

Şi Ponta a venit la Putna şi a spus ce a vrut să auziţi, că şi el e de acord cu regiunea Bucovina. Să dea Dumnezeu, Victor, dar să ferească Dumnezeu să nu o faci!„, a transmis Flutur.

El a subliniat că înfiinţarea regiunii Bucovina este necesară pentru dezvoltarea acestei zone, o zonă unde sunt necesare investiţii.

Flutur le-a spus democrat-liberalilor că trebuie să explice populaţiei şi să amintească ceea ce s-a făcut în acest judeţ.

Să arătăm minciuna acestor oameni care ne conduc, pentru că au câştigat România şi Suceava minţind. De ce ne-au tăiat investiţiile mai rău decât doctorul Ciomu?„, a spus Flutur, care a arătat că mai multe investiţii importante în infrastructura rutieră, de cultură sau de sănătate au fost oprite în judeţul Suceava.

El le-a mai cerut democrat-liberalilor suceveni să se mobilizeze, să fie uniţi şi să se organizeze pentru a explica populaţiei toate „minciunile” cu care USL a câştigat alegerile.

Totodată, Flutur a spus că încurajează generaţia tânără, dar a subliniat că el este încă „verde”.

Nu pun umbrelă şi capac generaţiei tinere, pentru că înseamnă egoism. Asta este maturitate politică, dar, atenţie, sunt verde. Eu încă sunt verde„, a spus Gheorghe Flutur.

Citeşte şi Cătălin Ivan: Ludovic Orban ar trebui să-şi retragă acuzaţiile la adresa membrilor guvernului USL