Flutur: PDL are potenţial. A fost o perioadă de recul, dar acum este pe un trend crescător

Alegerile europarlamentare din 2014 vor fi câştigate de partidul sau alianţa care va reuşi să îşi mobilizeze cel mai bine electoratul, a declarat secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, duminică, la Piatra Neamţ, transmite Agerpres.

17 nov. 2013, 15:08
Flutur: PDL are potenţial. A fost o perioadă de recul, dar acum este pe un trend crescător

Prezent la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL Neamţ, Flutur a spus că democrat-liberalii sunt pe un trend crescător, fiind cotat în ultimele sondaje la 20 la sută.

PDL este clasat în cele mai pesimiste sondaje la 20 la sută. A fost o perioadă de recul, dar este o perioadă de creştere, consistentă ceea ce arată că PDL are potenţial. Cred că reactivarea bazei partidului, a celor peste 300 de mii de membri care să intre în politică, este obligatorie. Europarlamentare nu au o miză pentru oameni, dar PDL trebuie să determine oamenii să iasă la vot. Va câştiga partidul sau alianţa care scoate oamenii la vot. Trebuie să lăsăm orgoliile deoparte şi să găsim cele mai bune formule să obţinem cele mai bune rezultate la europarlamentare”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El a afirmat că din poziţia de 20 la sută, ”PDL are un cuvânt greu de spus la următoarele alegeri”.

 

 

VEZI SI:

Elena Udrea, ironică: Văzându-l pe Gheorghe Flutur aici, mi-a fost teamă de cum ar număra voturile