Flutur: PDL şi PNL vor crea majorităţi în consiliile locale şi judeţene după congresul liberalilor

Filialele judeţene sucevene ale Partidului Democrat Liberal (PDL) şi Partidului Naţional Liberal (PNL) au decis, vineri, să demareze negocieri privind schimbarea majorităţilor în Consiliul Judeţean şi în consiliile locale, acolo unde cele două formaţiuni deţin cele mai multe mandate, a declarat liderul judeţean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, la finalul întâlnirii avute cu reprezentanţii liberalilor, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
20 iun. 2014, 16:29
Flutur: PDL şi PNL vor crea majorităţi în consiliile locale şi judeţene după congresul liberalilor

Flutur a spus că la discuţiile de vineri au participat din partea celor două organizaţii preşedinţii, secretarii generali şi liderii din cele zece colegii electorale din judeţ.

”Am început negocierile pentru formarea de majorităţi în consiliile locale şi în Consiliul Judeţean. Vom face o primă evaluare după Congresul PNL”, a spus Flutur.

Totodată, liderul judeţean al PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a spus că au fost discutate şi proiectele absolut necesare pentru fonduri europene, acestea fiind motivele pentru care este nevoie de a crea noi majorităţi.

”În numele tuturor proiectelor şi programelor de dezvoltare, PNL şi PDL subscriu în a crea majorităţi în interesul localităţilor şi cetăţenilor acestora, de la cea mai mică comună la Consiliul Judeţean’, a spus Băişanu, subliniind că unicul scop al fuziunii locale PNL-PDL este dezvoltarea Bucovinei.