Flutur şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al PDL

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a declarat corespondentului Mediafax că joi şi-a înscris candidatura pentru aceeaşi funcţie, el spunând că una dintre priorităţi este ca PDL să facă o opoziţie "puternică, agresivă şi fără compromisuri".

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 12:26
Flutur şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar general al PDL

 „Îmi exprim speranţa că noua echipă va avea oameni politici de forţă, profesionişti pe domenii”, a spus liderul PDL.

El a arătat că partidul va trebui să acţioneze în perioada următoare pe două direcţii principale: de opoziţie puternică la USL şi de consolidare prin reconstrucţia filialelor.

„Avem două direcţii urgente. O opoziţie puternică la USL, agresivă, continuă şi fără compromisuri şi consolidarea partidului prin reconstrucţia filialelor”, a spus Flutur.

El a adăugat că mandatul secretarului general al partidului este extrem de important în special în ceea ce priveşte reconstrucţia şi consolidarea.

„Eu sunt un om de echipă. Fac echipă cu Vasile Blaga şi cu ceilalţi colegi din PDL şi sunt convins că în perioada următoare obiectivele noastre vor prinde contur”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Colegiul Director Naţional al PDL a convocat pentru sâmbătă, 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, Consiliul Naţional de Coordonare în care va fi aleasă noua conducere a partidului.

La CNC vor fi aleşi prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii executivi ai partidului, membrii Comisiei de integritare, litigii şi statut şi cei ai Comisiei de revizie şi control.