Fobie BIZARĂ: Este frumoasă foc, dar atunci când aude pe cineva MESTECÂND se TRANSFORMĂ într-o scorpie FOTO

Un model din Marea Britanie se luptă cu ea însăși și depune eforturi uriașe pentru a se controla în momentul în care iese în oraş cu iubitul deoarece suferă de o boală rară ce o umple de furie atuci când aude pe cineva mestecând.

11 feb. 2014, 17:33

Faith Watson, o tânără de 20 de ani din Newmarket, Suffolk, suferă de misophonie, o fobie bizară care se caracterizează prin ura de sunete ceea ce înseamnă că nu poate tolera anumite zgomote. Astfel, cel mai mic sunet al unui mestecat poate ruina totul şi îi poate schimba dispoziţia, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O ia razna dacă vede un ziar. Cea mai ciudată fobie întâlnită vreodată

Anumite zgomote mă fac să doresc să strâng pe cineva de gât. Mi se declanșează niște gânduri greu de controlat pentru anumiți oameni„, a explicat tânăra care nu a putut să îşi termine facultatea din cauza acestor probleme. Cu toate acestea, de când a fost diagnosticată cu această boală a început să îşi pună viaţa în ordine şi acum doreşte să devină model.

Citeşte şi Are 21 de ani şi probabil nu va mai face sex niciodată. O tânără britanică suferă de o fobie teribilă

Cu toate acestea, boala sa nu are explicații. Din fericire, iubitul este tolerant și încercă să nu plescăie atunci când mănâncă. Mai mult, ei dau drumul la televizor pentru a acoperi sunetul mestecatului.