Foc de avertisment tras de poliţişti pentru aplanarea unui CONFLICT

Poliţiştii din Harghita au tras un foc de avertisment, duminică, pentru aplanarea unui conflict între doi cumnaţi, după ce unul dintre ei îl ameninţa pe celălalt cu un cuţit pe stradă, în apropierea unui bar din Gheorgheni.

06 mai 2018, 14:41
Foc de avertisment tras de poliţişti pentru aplanarea unui CONFLICT

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că după ce poliţistul ajuns la faţa locului a tras un foc de avertisment conflictul a fost aplanat. Unul dintre ei cei doi scandalagii a fugit, iar cel care ameninţa a fost imobilizat de jandarmi.

Scene incredibile în Piteşti. Tineri ameninţaţi cu toporul în stradă VIDEO

„Unul dintre cumnaţi a ameninţat pe celălalt cu cuţitul şi din acest motiv poliţistul a scos pistolul şi a efectuat un foc de avertisment pentru că părea iminentă punerea în pericol a vieţii celuilalt. Aşa s-au şi potolit, de altfel, focul de armă a avut efectul scontat, căci au abandonat intenţiile agresive. Doi au fugit de acolo, pentru că unul dintre cumnaţi avea de partea sa şi pe fratele său, dar cel care a ameninţat primul cu cuţitul şi a generat, de altfel, reacţia poliţistului a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie. Urmează să-i aducem şi pe ceilalţi, ştim cine sunt şi îi vom audia pe toţi cei care pot da date cu privire la acest caz şi pentru a lămuri toate aspectele”, a spus Gheorghe Filip.

Conflictul a fost cauzat de neînţelegeri în familie. Între fratele şi soţul aceleaşi femei au mai existat certuri şi probleme mai vechi. Scandalul a avut loc, duminică, pe o stradă din apropierea unui bar, existând suspiciuni că cei implicaţi consumaseră alcool. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.


loading...