Focar de infecţie într-un tren CFR, după ce una dintre toalete s-a defectat. Dejecţiile au ajuns peste călătorii care se întorceau de pe litoral

Au fost momente de coşmar pentru pasagerii trenului CFR care s-au întors din Mangalia în Bucureşti, marţi seară. Una dintre toaletele trenului s-a stricat, iar dejecţiile au pătruns prin plafon şi au ajuns direct peste călători.

14 iul. 2021, 23:35
Focar de infecţie într-un tren CFR, după ce una dintre toalete s-a defectat. Dejecţiile au ajuns peste călătorii care se întorceau de pe litoral

Focar de infecţie într-un tren CFR, după ce una dintre toalete s-a defectat. Incidentul s-a petrecut marţi seară, în trenul care circula dinspre Mangalia către Bucureşti.

Focar de infecţie într-un tren CFR, după ce una dintre toalete s-a defectat

Citeşte şi Alertă în Olt. Un tren cu zeci de călători implicat într-un accident cu un autoturism. Care e starea pasagerilor

Turiştii, care au plătit aproape 40 de lei pentru un bilet de la Mangalia la Bucureşti, s-au trezit cu urină și fecale în cap, după ce una dintre băile trenului CFR s-a defectat, potrivit ştiripesurse.ro.

De asemenea, apa de la chiuvetă s-a infiltrat prin plafonul toaletei.

Trenul R-E8006 a plecat, marți, din Mangalia, la ora 18.10, plin de turiști și ar fi trebuit să ajungă la destinație, în București, la ora 22.35.

Incendiu la un tren în Arad. Clipe de panică printre călători

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un tren cu două vagoane, în judeţul Arad. Din fericire, nu au fost victime, cele opt persoane care se aflau în tren reuşind să se autoevacueze fără probleme.

„Astăzi în jurul orelor 20.00 mecanicul trenului Regio Brad – Arad a anunţat serviciul 112 despre un incendiu izbucnit la garnitura de tren formată din 2 vagoane. Trenul era oprit în Halta Seleuş. În tren erau 6 călători şi 2 mecanici conductori care au coborât din tren fără probleme”, a transmis ISU Arad.

Două echipaje ale Detaşamentului Ineu, un echipaj de stingere si unul SMURD s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

„Echipajele au ajuns în 10 minute la faţa locului, subunitatea fiind aproape de locul incidentului, şi au reuşit să limiteze şi să stingă incendiul fără că acesta să se propage la întreg vagonul”, a arătat ISU Arad.

Cel mai probabil, cauza incendiului este frecare mecanică.

Citeşte şi Elevi răniţi după ce trenul în care se aflau a deraiat, iar un vagon a căzut de la înălţime