Focuri de armă în apropierea unui stadion din Washington. Patru persoane, împuşcate

Patru persoane au fost împuşcate, după ce s-a deschis focul în exteriorul unui stadion din Washington unde sâmbătă se desfăşura un meci de baseball.

18 iul. 2021, 09:19
Focuri de armă în apropierea unui stadion din Washington. Patru persoane, împuşcate
foto: Twitter

Focuri de armă în apropierea unui stadion din Washington. Zgomotul puternic a fost auzit de spectatori în timpul meciului care a fost întrerupt.

Patru persoane au fost victime ale împuşcăturilor, a menţionat poliţia pe Twitter după ce iniţial raportase că două persoane au fost lovite de gloanţe, conform Agerpres.

„În prezent, există o anchetă în curs de desfăşurare şi se pare că orice pericol a fost îndepărtat pentru moment”, au adăugat forţele de ordine.

Doi corespondenţi ai agenţiei France Presse susţin că au auzit mai mult de zece focuri de armă.

Citeşte şi: Fără muzică în restaurante și baruri pe o insulă din Grecia, mobilitatea restricționată. Noi restricții decise de autoritățile elene

De asemenea, au fost auzite sirene ale Poliţiei, în timp ce spectatorii care asistau la acest meci între Washington Nationals şi San Diego Padres au fost rugaţi să părăsească locurile.

Sportivii au părăsit şi ei terenul în fugă.

Câteva minute mai târziu, echipa Washington Nationals a scris pe Twitter că „în exterior a fost raportat un schimb de focuri” şi a îndemnat suporterii să părăsească stadionul.

În cele din urmă, poliţiştii au anunţat că nu mai există niciun pericol.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Imaginile catastrofei provocate de inundaţii în Germania. Trimisul special România TV, în oraşul cel mai afectat de calamităţi. „E ca la război. Intervine armata cu tancuri. Autostrada s-a transformat într-un lac”