Focuri de armă pentru prinderea unui hoţ, la Timişoara

Poliţiştii din Timişoara au tras trei focuri de armă, luni seară, pentru prinderea unui cetăţean algerian care a atacat o femeie pe o stradă din oraş, furându-i geanta, încercând apoi să tâlhărească şi o a doua femeie.

RomaniaTV.net
21 ian. 2013, 20:22
Focuri de armă pentru prinderea unui hoţ, la Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, luni seară, că un cetăţean algerian a fost prins de poliţişti după ce a tâlhărit o femeie şi a încercat să o tâlhărească şi pe cea de-a doua.

Conform sursei citate, oamenii legii au fost nevoiţi să tragă trei focuri de armă în plan vertical pentru prinderea bărbatului.

„Bărbatul, de origine din Algeria, a atacat o femeie pe o strada din Timişoara, i-a luat lănţişorul şi geanta cu bani şi a fugit. A încercat să tâlhărească şi o a doua femeie, tot pe stradă, însă aceasta a reuşit să îl muşte de mână. Cea de-a doua femeie a sunat la numărul unic de urgenţe 112 şi a anunţat Poliţia. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au pornit în recunoaştere în zonă, după ce femeia le-a spus semnalementele agresorului. După ce l-au urmărit pe mai multe străzi, au fost nevoiţi să tragă trei focuri de armă în plan vertical, pentru prinderea acestuia”, a declarat Mezdrea.

Algerianul a fost dus la Secţia 1 Poliţie din Timiţoara pentru audieri.