Focuri de armă în timp ce se filma un video pe TikTok. Cel puţin trei persoane au murit

Focuri de armă în timp ce se filma un video pe TikTok. Un utilizator de Twitter a postat video-ul în care a surprins împușcăturile. Schimbul de focuri de armă a avut loc în fața unei școli din Louisiana.

25 aug. 2021, 17:24
Focuri de armă în timp ce se filma un video pe TikTok. Cel puţin trei persoane au murit
Focuri de armă în timp ce se filma un video pe TikTok.

Focuri de armă în timp ce se filma un video pe TikTok. Cel puțin trei oameni au fost omorâți în Louisiana, într-un schimb de focuri de armă, în timp ce un grup de bărbați filma un videoclip popular pe TikTok numit „The Crate Milk Challange”, relatează Independent, citat de Aleph News.

Focuri de armă în timp ce se filma un video pe TikTok

În timp ce oameni săreau peste cutiile de lapte, încercând să nu le dărâme, pe fundalul înregistrării au fost surprinse focurile de armă care au avut loc în fața școlii Linwood Public Charter School din Shreveport, duminică după-amiază.

Un utilizator de Twitter a postat un video cu cei care săreau peste cutii, iar la câteva secunde distanță încep să se audă împușcăturile.

Citeşte şi: TikTok a făcut anunţul aşteptat de peste un miliard de oameni. Triplează durata clipurilor care vor putea fi postate pe platformă

TikTok anunţă schimbări pentru protejarea adolescenţilor

TikTok anunţă schimbări pentru protejarea adolescenţilor. Platforma a crescut rapid în întreaga lume, în special în rândul adolescenţilor. Cu toate acestea, o serie de incidente au provocat îngrijorări cu privire la politicile sale de confidenţialitate şi siguranţă.

Reţeaua de socializare a declarat că modificările, destinate utilizatorilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, vor fi lansate la nivel global în următoarele luni.

O primă măsură ce va fi implementată este o fereastră pop-up care le cere adolescenţilor cu vârsta de sub 16 ani să aleagă cine le poate vizializa videoclipurile înainte de a le putea posta.

Procesul de realizare a unui TikTok este distractiv şi creativ – alegerea muzicii, alegerea efectelor şi obţinerea corectă a tranziţiilor – dar este la fel de important să alegeţi cu cine va fi împărtăşit acel videoclip”, se precizează într-o postare a companiei.