Focuri de armă la marginea Capitalei: conflict armat între clanuri interlope la Chiajna. Intervenţie în forţă a Poliţiei VIDEO EXCLUSIV

Poliția a primit un apel la 112 după ce au avut loc împușcături ca-n filme la marginea Capitalei! 12 persoane au fost implicate în conflictul armat în urma căruia două persoane au fost rănite, întregul incident fiind provocat de clanul Iordan.

23 iul. 2020, 17:58
Focuri de armă la marginea Capitalei: conflict armat între clanuri interlope la Chiajna. Intervenţie în forţă a Poliţiei VIDEO EXCLUSIV

„La data de 23.07.2020, ora 19:10, IPJ ILFOV a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza com. Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aprox. 12 persoane, membrii ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, autorii au plecat de la fața locului, desfășurându-se activități în vederea depistării acestora”, anunță autoritățile.

Imediat după încetarea conflictului, cei implicați au fugit de la fața locului iar în prezent sunt căutați de polițiștii Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, răfuiala ar fi izbucnit în urma unui conflict între clanurile Iordan și Litrașu, scrie Gândul. La un moment dat a existat un conflict violent între Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, și temutul interlop Liviu Iordan. În urma conflictului dintre cei doi, Iordan ar fi ajuns la Spitalul Municipal de unde ar fi jurat să se răzbune.


loading...