Focuri de armă pe Calea Moşilor, din Capitală. Pistolarul cu BMW a fost reţinut

Doi şoferi, unul dintre ei fiind taximetrist, s-au şicanat în trafic, miercuri dimineaţă. După ameninţări verbale şi schimburi de lovituri, conflictul a degenerat. Unul dintre şoferi a scos pistolul şi a tras. În urma altercaţiei, un bărbat a fost împuşcat în abdomen. Pistolarul a fost găsit şi este audiat la secţia 8 din Capitală, iar poliţiştii consideră că au suficiente probe pentru a-l reţine pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 09:06

Cei doi s-au şicanat în trafic, pe Calea Moşilor din Capitală, au tras pe dreapta şi au încercat să-şi facă singuri dreptate. Taximetristul a spus că i-a atras atenţia şoferului BMW-ului, un agent de pază în vârstă de 37 de ani, pentru că tot schimba banda de pe stânga pe dreapta. Cearta a degenerat, astfel încât, fratele taximetristului, care se afla în maşină, a fost rănit.

Conducătorii celor două maşini au ieşit din autoturisme şi au continuat cearta. Şoferul autoturismului străin s-a întors la maşină de unde a luat un pistol. Cu mânerul lui a spart geamul din stânga spate al taxiului. A executat un foc de armă către pasagerul din spate al taxiului. Pistolul cu bile de cauciuc este deţinut în mod legal. Vorbim de ultraj împotriva bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, despre loviri sau alte violenţe în funcţie de ce zile de îngrijiri medicale va primi persoana care a fost rănită„, a declarat Alexandru Niculaie, purtător de cuvânt al Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Taximetristul nu se afla în timpul unei curse, ci îl ducea pe fratele său la doctor. Tot scandalul s-a terminat prost pentru agentul de pază grăbit, acesta fiind audiat la Secţia 8 de Poliţie din Capitală, iar poliţiştii au considerat că au suficiente probe pentru a-l reţine  pentru 24 de ore, urmând ca joi să-l prezinte în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 zile. Agentul de pază este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri,  loviri şi alte violenţe şi distrugere.

Asta pentru că a scos pistolul din maşină, a spart geamul  taximetrului şi l-a rănit superficial pe fratele acestuia, care a mers la IML pentru a obţine certificat medico-legal.