Focuri de armă pe DN 1, pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire generală

Poliţiştii prahoveni au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, pe drumul naţional 1, în încercarea de a prinde un bărbat dat în urmărire generală, care are de executat trei pedepse privative de libertate.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 18:38
Focuri de armă pe DN 1, pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire generală

Poliţiştii aveau informaţii potrivit cărora, marţi seară, bărbatul se îndrepta cu un autoturism dinspre Bucureşti spre Ploieşti, astfel că au organizat un filtru pe drumul naţional, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, informează Mediafax.

În momentul în care a văzut maşina Poliţiei, suspectul a virat brusc şi a fugit. În încercarea de a-l opri, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, însă bărbatul nu a fost prins.

Echipaje ale Poliţiei au organizat mai multe filtre pe drumul naţional 1, în dreptul localităţii prahovene Potigrafu şi pe drumul naţional 1 A, însă până la ora transmiterii acestei ştiuri bărbatul nu a fost identificat.

Conform reprezentantului Poliţiei Prahova, pe numele bărbatuluiu dat în urmărire generală au fost emise trei mandate de executare, unul de doi ani de închisoare, unul de trei ani şi unul de opt ani de detenţie, pentru furt, înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Bărbatul este din municipiul Câmpina şi are 42 de ani.