Focuri de armă pentru oprirea unui şofer băut şi fără permis

Poliţiştii din comuna constănţeană Cogealac au folosit armamentul din dotare, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru a opri un şofer care se urcase la volan deşi nu are permis de conducere şi era băut.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 09:57
Focuri de armă pentru oprirea unui şofer băut şi fără permis

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliţie a încercat să oprească pentru control un autoturism care circula în comuna Cogealac, dar şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, care au fost nevoiţi să plece în urmărirea lui, potrivit Mediafax.

Bărbatul nu s-a supus nici somaţiei verbale făcută prin portavocea de pe autospeciala Poliţiei, iar oamenii legii au folosit armamentul din dotare şi au tras mai multe focuri de avertisment. În cele din urmă, fugarul s-a oprit, iar poliţiştii au constatat că acesta era un localnic în vârstă de 23 de ani, care nu are permis de conducere.

Pentru că mirosea a alcool, bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.