Focuri de armă pentru prinderea unui şofer băut

Un șofer care nu a oprit la semnalele politistilor si a lovit o autospeciala de politie este cautat. Barbatul are 45 de ani si ar fi condus sub influenta bauturilor alcoolice, fara a avea permis. Politistii au folosit armele pentru a il opri, insa acesta a reusit sa fugă.

RomaniaTV.net
13 ian. 2019, 08:59
Focuri de armă pentru prinderea unui şofer băut

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând sa oprească.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Posta Calnau.

În urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de arma, în plan vertical și asupra auto.

Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit. Au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

Din verificari, a rezultat că șoferul, în vârstă de 45 de ani, nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare sunt efectuate activități de căutare a acestuia.

În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat și o autospecială de poliție fiind avariate”, potrivit IPJ Buzau.