Fondatorul Alibaba, Jack Ma, a apărut în public pentru prima dată din octombrie anul trecut VIDEO

Antreprenorul chinez Jack Ma, fondatorul companiei de tehnologie Alibaba, a fost văzut miercuri pentru prima dată în public de la sfârşitul lui octombrie, într-un mesaj video distribuit de media de stat, relatează Reuters.

20 ian. 2021, 10:50
Fondatorul Alibaba, Jack Ma, a apărut în public pentru prima dată din octombrie anul trecut VIDEO

Fondatorul Alibaba, în vârstă de 56 de ani, apare într-un clip video, postat pe reţelele sociale, adresându-se unui grup de aproximativ 100 de învăţători din mediul rural, conform Agerpres.

Compania şi fundaţia sa de caritate au confirmat că Ma a luat parte la o ceremonie online în cadrul unui eveniment anual consacrat învăţătorilor din sate.

El a anunţat cu acest prilej că îşi va extinde activităţile filantropice.

Fondatorul Alibaba, Jack Ma, în conflict cu autorităţile chineze, nu a mai fost văzut din octombrie

„În aceste zile, am studiat şi reflectat împreună cu colegii mei. Suntem mai hotărâţi ca oricând să ne dedicăm educaţiei şi carităţii”, spune Jack Ma.

Ultima dată când cel mai renumit antreprenor chinez a mai apărut în public a fost la un forum organizat la Shanghai la finele lunii octombrie, ocazie cu care a criticat sistemul de reglementare din China, într-un discurs care l-a pus în opoziţie cu oficialii chinezi.

Urmarea a fost suspendarea procedurii de listare publică iniţială a Ant Group, una dintre diviziile Alibaba, operaţiune evaluată la 37 de miliarde de dolari, iar în decembrie a fost demarată o anchetă antitrust asupra Alibaba.

Citeşte şi: Donald Trump i-a graţiat în ultima zi de mandat pe fostul său consilier, Steve Bannon, pe fostul primar din Detroit, condamnat pentru corupţie, şi pe rapperii Lil Wayne şi Kodak Black


loading...