Fordul de la Craiova: Primele imagini cu interiorul FOTO şi VIDEO

De la conceptul prezentat acum un an de Ford la Salonul Auto de la Geneva 2011 şi până la maşina de serie nu s-au schimbat prea multe. După ce am văzut că exteriorul modelului de serie nu este cu mult diferit faţă de prototip, americanii ne arată  cum arată şi interiorul Fordului de la Craiova.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 09:04

Ford B-Max este expus în aceste zile la Mobile World Congress din Barcelona. Una dintre noutăţile cu care vine Fordul de la Craiova este sistemul SYNC care vine în premieră în Europa pe B-Max. În America, sistemul este integrat pe aproximativ 4 milioane de automobile. Sistemul permite conectivitatea cu device-uri mobile, dar şi apelare automată la numărul de urgenţă în caz de accident şi transmiterea coordonatelor GPS pentru o intervenţie mai rapidă a echipajelor de salvare.

Ornamentele sunt inspirate de la modelul Focus, iar esignul instrumentelor de bord seamănă cele de la Fiesta. Pe consola centrală se observă butonul Start/Stop, celebrii senzori de parcare de la Ford, parbriz încălzit şi scaune faţă încălzite.

B-Max va fi disponibil cu un sistem audio marca Sony. Acesta include opt difuzoare şi un amplificator Sony de 4 x 25 waţi. A fost folosit un playlist eclectic de muzică pentru a perfecţiona sistemul audio al noului model B-Max, utilizând piesele unor artişti, precum Black-Eyed Peas, The Eagles, Radiohead sau Vivaldi.

Ford B-Max a fost conceput să obţină 5 stele din 5 la testele EuroNCAP. În România, B-Max va fi mai ieftin decât în ţările în care va fi importat. Monovolumul va ajunge pe piaţa autohtonă în al treilea trimestru din 2012.

Cea mai economică  versiune va avea un consum mediu de 4 litri la suta de kilometri.