Forfotă mare la biserica unde se cunună EBA. „Patriarhul Daniel i-a pus pe oameni la muncă” VIDEO

Patriarhul României se implică în organizarea nunţii Elenei Băsescu. A dat ordin să se cureţe marmura, să se spele covoarele şi să se schimbe mobilierul. Asta pot vedea enoriaşii care trec, vineri, pragul Bisericii Sfântul Spiridon Nou. România TV a realizat un material cu camera ascunsă. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 12:10
Forfotă mare la biserica unde se cunună EBA. „Patriarhul Daniel i-a pus pe oameni la muncă” VIDEO

Agitaţie neobişnuită la primele ore ale dimineţii în curtea Bisericii Sfântul Spiridon Nou din centrul Capitalei. Nunta Elenei Băsescu a umplut zona de muncitori, dar şi de poliţişti.

Poliţia vine aici de o săptămână şi tot filmează cine intră, cine iese. Vin în fiecare zi, de o săptămână. Studiază, se uită, măsoară. Vin în văzul tuturor. Ei nu se ascund. E normal. Vine preşedintele. Nu? E preşedintele ţării! Iubit, neiubit, este preşedintele! Părintele face o cheltuială foarte mare. I-a pus pe oameni la muncă: spălat, frecat marmura, spălat covoare, adus meseriaşi, schimbat scaunele. Preafericitul a cerut să se facă!”, a declarat angajata de la lumânări.

Preotul care îi va cununa pe EBA şi pe Sida este speriat şi spune că sâmbătă vor fi restricţii la biserică. Acesta nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii de la România TV.

„Nu se poate. Nimic! Nu vă spun nimic! Dacă aveţi invitaţie, veniţi, dacă n-aveţi invitaţie, nu veniţi. În Casa Domnului se vine fără invitaţie!”, a spus preotul.