Forma dinţilor scoate la iveală informaţii preţioase despre personalitatea ta

Nu doar conturul feţei şi aspectul ochilor pot să dezvăluie ce tip de comportament ai, ci şi forma dinţilor. Aceasta joacă un rol important în dezvăluirea personalităţii, aşa că nu ar trebui tratată cu indiferenţă. Cu ajutorul ei nu afli doar câteva informaţii preţioase despre tine, ci şi despre cei din jurul tău. Astfel vei putea să îţi dai seama cu ce fel de persoane ai de-a face fără să le cunoşti prea bine.

RomaniaTV.net
31 mart. 2016, 12:51
Forma dinţilor scoate la iveală informaţii preţioase despre personalitatea ta

Dintii patrati

Daca ai dintii din fata patrati, inseamna ca esti o persoana calma, echilibrata, cu picioarele pe pamant, deci nu ai nicio problema in a-ti controla emotiile. Stii ce vrei de la viata, insa nu actionezi impulsiv pentru a ajunge acolo unde iti doresti, ci preferi sa iei totul pas cu pas. Dai dovada de diplomatie si de spirit obiectiv, asa ca cei din jur apeleaza des la ajutorul tau. Categoric se poate spune despre tine ca esti o persoana pe care cei din jur se pot baza cu indredere.

Citeşte şi  Cum să ai dinţi superbi fără să mergi la dentist

Dintii ovali

Forma dintilor tai incisivi este ovala? Atunci nu mai incape indoiala ca esti o fire timida, retrasa si visatoare. Te lasi de multe ori purtata de melancolia trecutului, astfel ca uiti sa te bucuri cu adevarat de ceea ce iti ofera prezentul. Abilitatile tale artistice nu pot fi contestate de cei din jur, insa ar trebui sa iti cultivi mai mult talentele.

Acorda mai multa atentie hobby-urilor tale si s-ar putea sa ai mult succes in viata de pe urma lor. La capitolul personalitate nu trebuie sa omitem nici faptul ca esti o persoana bine organizata si calculata.

Citeşte mai mult pe divahair.ro