Forma nasului dezvăluie lucruri ascunse despre personalitatea ta

De cele mai multe ori, trebuie doar să privim fața unei persoane pentru a face presupuneri despre personalitatea lor. Cei mai mulți dintre noi nu judecăm o persoană după modul în care arată, ci doar observăm anumite calități și tragem subconștient concluzii. Dar sunt deducerile noastre corecte?

RomaniaTV.net
04 dec. 2017, 10:28
Forma nasului dezvăluie lucruri ascunse despre personalitatea ta

Ei bine, este adevărat că aspectul nostru fizic are o influență enormă asupra dezvoltării personalității.Iată ce spune forma nasului despre tine.

1. Nasul nubian

Nasul nubian are o punte dreaptă și un vârf orientat în jos. Cei care au acest tip de nas sunt în general foarte curioși. Întotdeauna prudenți, optimiști și dornici să învețe și să experimenteze lucruri noi.

Citeşte şi Test de personalitate: Ce spune despre tine tipul de lumânare pe care îl alegi

Ei își exprimă gândurile și opiniile într-un mod extrem de impresionant. Dar cea mai distinctă trăsătură de personalitate a lor este smerenia.

2. Nasul grecesc

Proveniența numelui acestui nas derivă din sculpturi cioplite de maeștrii Greciei antice.

Citeşte şi Test personalitate: Ce spune despre tine ochiul pe care îl alegi

Este îngust, foarte drept și ascuțit. Cei care au un nas grecesc sunt oameni prudenți și foarte practici. Caracteristica lor definitorie este loialitatea: nu te-ar trăda niciodată și nu ți-ar dezvălui niciodată tainele.

Dar acest lucru funcționează în ambele sensuri: încrederea lor trebuie să fie câștigată.

Citeşte continuarea pe EstiSuperba.ro.