Formula 1: „Am plâns în cască”, recunoaşte triplul campion mondial Sebastian Vettel

"Da, am plâns în cască", a dezvăluit germanul Sebastian Vettel, marţi, în paginile cotidianului Bild, la două zile după ce şi-a asigurat al treilea titlu consecutiv de campion mondial la Formula 1, după Marele Premiu al Braziliei.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 14:38
Formula 1: „Am plâns în cască”, recunoaşte triplul campion mondial Sebastian Vettel

Din fericire, comunicaţia radio nu funcţiona şi nu m-aţi putut auzi plângând, aşa cum s-a întâmplat în 2010„, a adăugat pilotul echipei Red Bull, asigurând că i-au trecut prin faţa ochilor „scene din copilărie”, înainte de a urca pe prima treaptă a podiumului mondial, în faţa spaniolului Fernando Alonso, scrie Agerpres.

„Este o nebunie. Imagini din trecut, din perioada copilăriei, când mă aflam într-un kart”, a precizat cel care a devenit, la 25 de ani, cel mai tânăr triplu campion mondial din istoria „Marelui Circ”.

Vettel a ţinut să-i tempereze şi pe cei care îl aseamănă deja cu ilustrul său compatriot Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1 şi idolul său din copilărie. „Drumul este încă lung pentru a mă putea compara cu el”, a adăugat campionul din Heppenheim.