Formula 1 este în doliu, a murit pilotul Wilson Fittipaldi

Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a decedat la Sao Paulo, la vârsta de 80 de ani, a anunţat vineri Confederaţia Braziliană a sporturilor cu motor.

23 feb. 2024, 20:20
Formula 1 este în doliu, a murit pilotul Wilson Fittipaldi

Wilson Fittipaldi a fost fratele mai mare al celebrului pilot Emerson Fittipaldi şi a concurat în F1 între 1972 şi 1975. „La 80 de ani, Wilsinho a murit liniştit şi înconjurat de toată dragostea pe care a meritat-o ​​de-a lungul vieţii. Wilson a combinat talentul, viziunea asupra viitorului şi îndrăzneala pentru a duce steagul Braziliei la un nivel neaşteptat”, a scris Confederaţia Braziliană a sporturilor cu motor într-un comunicat publicat pe conturile de social media.

În 1973, Wilson Fittipaldi a ocupat locul 16 în clasamentul F1, concurând pentru Brabham-Ford.

Antena 1 va transmite Formula 1 în România în următorii 3 ani!
Antena 1 va fi gazda Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani, devenind principalul hub pentru acest sport în țară. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a Formulei 1 va cuprinde 24 de curse și va fi transmis în întregime de posturile Antena 1, Antena Stars și platforma AntenaPLAY.
Antrenamentele desfășurate pe 29 februarie și 1 martie vor fi disponibile în întregime pe platforma online, iar sesiunea de calificare va fi difuzată pe 1 martie, la ora 18:00, pe Antena Stars.

Sezonul 2024 din Formula 1 este programat să includă 24 de curse, începând cu prima etapă în Bahrain, pe 2 martie, și terminând cu ultima etapă în Abu Dhabi.

Citeşte şi

Simona Halep, anunţul momentului legat de decizia TAS. „După un an şi jumătate, coşmarul s-a terminat!”