Formula 1: Raikkonen revine după patru ani la Ferrari

Formula 1: Revenit la Ferrari după patru ani de absență, Kimi Raikkonen s-a pus pe treabă, luni, la Maranello, pentru a face cunoștință cu noul său monopost.

14 ian. 2014, 17:22
Formula 1: Raikkonen revine după patru ani la Ferrari

FORMULA 1: Pilotul finlandez și-a început luni pregătirea la scuderia italiană în vederea viitorului sezon de Formula 1. Primele trei zile din această săptămână sunt consacrate exercițiilor în simulatorul virtual. Înconjurat de inginerii de la Maranello, cel care a evoluat sub culorile Scuderiei între 2007 și 2009, cu un titlu de campion mondial la activ (în 2007), a intrat imediat în subiect.

”Este minunat să revii la treabă, a declarat finlandezul pe site-ul oficial al scuderiei Ferrari. Am început să mă familiarizez cu noile proceduri și cu noile sisteme pe care le vom utiliza anul acesta. Din acest punct de vedere, simulatorul este cu adevărat foarte util. Sunt, într-adevăr, multe de făcut, însă munca nu diferă de cea din trecut. Pentru mine, aceste momente la Maranello îmi permit să-mi petrec timpul cu echipa și să-mi regăsesc numeroși prieteni”.

Primele antrenamente din această iarnă cu noul monopost F1 V6 turbo hibrid al scuderiei vor avea loc, potrivit Agerpres, la sfârșitul lunii ianuarie, la Jerez (Spania).